Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání

Těsná porážka ve Valašském Meziříčí

publikováno 11.10.2016

Valašské Meziříčí - 1.HFK         6 : 5  /2:5,2:0,2:0/ 

V neděli jsme odehráli ve Valašském Meziříčí vyrovnané utkání, ve kterém jsme nakonec těsně podlehli houževnatému soupeři. Utkání se hrálo za pěkného podzimního počasí.Začalo pro nás velmi dobře. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího jsme převzali iniciativu na svoje kopačky,a soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu.Dobře jsme si přihrávali,hra se nám dařila. Odměnou za dobrý vstup do utkání byly také góly v síti soupeře.Prosadil se Martin Ambrož,který vstřelil úvodní gól utkání - 0:1. O chvíli později navýšil naše vedení opět Martin Ambrož - 0:2. Po druhé obdržené brance zvýšil soupeř aktivitu, a podařilo se mu snížit na 1:2.Avšak dobře hrající Karolína Hegrová přibrzdila hráče Valašského Meziříčí ,když vstřelila svůj první gól v sezóně, a navýšila naše vedení opět o dva góly - 1:3. O pár minut později Karolína Hegrová -  krásný gól,a rázem jsme vedli o tři góly - 1:4. V těchto fázích se nám hra dařila, a soupeře jsme drželi dál od naší branky. Přesto domácí hráči vstřelili druhou branku do naší sítě - 2:4. Tento gól hráče Valašského Meziříčí opět povzbudil,a začali nám zle zatápět. Naštěstí Tomáš Chromec svým premiérovým gólem navýšil průběžné vedení na 2:5,a držel tak dál naše naděje na dobrý výsledek v utkání.Jelikož se už nic mimořádného do konce první třetiny nic nestalo platil stav 2:5.

Druhá třetina byla spíše bojem než pohledným fotbalem. Domácí hráči chtěli změnit nepříznivý stav, a za početné podpory svých příznivců bojovali o každý míč,zvýšili aktivitu a bojovnost.My naopak jsme hráli ustrašeně,vázla kombinace,a lehce jsme odevzdávali míč soupeři,který nás zatlačil k naší brance, a trestal naše chyby. Dvěma góly snížil stav na 4:5. My jsme se do šancí dostávali jen sporadicky. Tu největší měl Tomáš Chromec,který postupoval sám na brankáře Valašského Meziříčí,ale zakončení se mu vůbec nepodařilo - vysoko přestřelil branku. To naopak Martin Ambrož vstřelil po krásné kombinaci gól,který rozhodčí nejprve uznal,a pak po konzultaci s domácím trenérem odvolal pro postavení našeho hráče v ofsajdu.Po druhé třetině byl výsledek 4:5.

Ani ve třetí třetině se obraz hry nezměnil. Soupeř byl stále aktivnější, a bojovnější.Brzy vyrovnal skóre na 5:5, a dál nás tlačil k naší brance.Štěstí se od nás odklonilo pár minut před koncem,když odražený míč od naší tyčky jsme si vrazili sami do branky - 6:5. V úplném závěru jsme mohli ještě vyrovnat,ale nebylo nám dopřáno, a šance Martina Ambrože tak zůstala nevyužita.

Pochvala patří všem hráčům za předvedený výkon.

Střelci : Ambrož 2x,Hegrová 2x,Chromec

   

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery