Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání

Cenné vítězství nad Třincem

publikováno 03.10.2016

1.HFK Olomouc - FK Fotbal Třinec    6 : 5 /3:1,0:4,3:0/

V sobotu jsme se utkali na domácím hřišti s dalším velmi dobrým soupeřem, s hráči Třince. Vstup do utkání se nám vydařil.Od začátku utkání jsme hráli aktivně, a snažili se o útočné kombinace, s cílem vstřelit branku hned v úvodu utkání..To se nám také podařilo,když dobře hrající Tomáš Stašák vstřelil první gól do sítě soupeře - 1:0. Hra se nám v těchto fázích dařila, a byli jsme lepším týmem. Odměnou za dobrou hru byla druhá branka, kterou vstřelil Matěj Vitula - 2:0. Vytvářeli jsme si i další příležitosti,které však zůstaly bez využití. Soupeři se podařilo snížit skóre,když Matěj Marek byl krátký na velmi povedenou střelu třineckého hráče,která skončila pod horní tyčí naší brány - 2:1. Obdržená branka nás nerozhodila, a ještě do konce úvodní třetiny jsme navýšili své vedení o dvě branky. Na 3:1 zvyšoval náš nejlepší střelec Martin Ambrož. Tímto průběžným výsledkem skončila první třicetiminutovka utkání.

Druhá třetina utkání se nám vůbec nevydařila,i díky tomu,že soupeř zvýšil aktivitu,dobře kombinoval a vytvářel si šance,které také proměňoval.Chyběl nám pohyb po hřišti,hodně nepřesných přihrávek, a velmi často bezmyšlenkovité nakopávání míčů na soupeřovu polovinu - to vše bylo vodou na mlýn třineckých hráčů. Soupeř nás dostal pod tlak, vstřelil 4 góly a otočil skóre ve svůj prospěch. Po dvou třtinách jsme prohrávali 3:5.

V závěrečných třiceti  minutách jsme se vrátili do zápasu  s odhodláním zvrátit nepříznivé skóre utkání v náš prospěch.. Zvýšili jsme důraz v osobních soubojích,zlepšili přihrávku, a pohyb po hřišti. Odměnou pro naše hráče za předvedenou aktivitu byly vstřelené góly do sítě Třince. Nejprve snížil na 4:5 Martin Ambrož, a o chvíli později vyrovnal svým třetím gólem v utkání opět Martin Ambrož na 5:5. Touha našich hráčů v utkání zvítězit byla naplněna. Svůj velmi dobrý výkon v utkání korunoval druhým gólem Tomáš Stašák - 6:5. A když Matěj Marek vychytal v závěru utkání šanci soupeře na vyrovnání,mohli jsme se zaslouženě radovat z cenného vítězství nad favoritem.

Pochvala patří všem hráčům za předvedený výkon.

Střelci : Ambrož 3x,Stašák 2x,Vitula

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery