Úvod » Komentáře k utkání

Vítězství nad soupeřem z Hranic

publikováno 06.09.2016

1.HFK Olomouc - SK Hranice   9:5   /3:0,2:1,4:4/  

Ve svém třetím vystoupení na domácím hřišti jsme dosáhli na  zaslouženě vítězství po dobré hře, zejména v prvních dvou třetinách utkání. Utkání začalo z naší strany velmi dobře.Měli jsme dobrý pohyb,výběr místa, a dařila se nám kombinace. Od začátku utkání dělal soupeři největší problémy svým pohybem Matěj Vitula,který se dočkal za svoji aktivitu zasloužené odměny - vstřelil náš první gól v utkání - .1:0. Po vstřelené brance jsme se i nadále tlačili před branku soupeře,a po krásné (nečekané) střele z 18 metrů zvýšil naše vedení na 2:0 Martin Zdeněk. A když po zahraném rohovém kopu zvýšil hlavou naše vedení na 3:0 Martin Chládek,bylo jasné,že první třetinu vyhrajeme s náskokem tří branek.

Ve druhé třetině se soupeř zlepšil,byl aktivní a snažil se výsledek zvrátit ve svúj prospěch. Ale i my jsme nadále hráli dobrý fotbal.Podařilo se nám vstřelit čtvrtý gól do sítě soupeře,jehož autorem byl Matěj Vitula - 4:0. Gól se podařilo vstřelit také soupeři.Po závaru před naší brankou útočící hráč dorazil vyraženou střelu naším brankářem do sítě - 4:1. V závěru třetiny navýšil naše vedení svou první brankou v utkání Martin Ambrož - 5:1. Po šedesáti minutách hry jsme drželi nadějné vedení o čtyři branky.

Závěrečná třetina byla bohatá na góly,a začala lépe pro soupeře z Hranic. Byl aktivnější,zlepšil pohyb, a my jsme si mnohdy nevěděli rady.Dostávali jsme se pod tlak, a míč jsme neudrželi na svých kopačkách.Nepřesností a chyb z naší strany bylo až příliš. Hráči z Hranic zaslouženě stříleli góly do naší sítě. Naštěstí my jsme  vždy stačili na gól soupeře odpovědět, a hlídali jsme si tak bezpečné vedení.Svůj výkon zlepšil v záverečných 30 minutách Martin Ambrož,který dal 3 góly, čvrtý gól v zavěrečné třetině přidal Tomáš Stašák,jehož střelu tečoval do vlastní sítě obránce.Tato třetina skončila nerozhodně 4:4, a my se mohli radovat z celkového vítězství 9:5.

Pochvalu zaslouží všichni hráči,zejména za první dvě třetiny utkání.

Střelci našich gólů : Ambrož 4x,Vitula 2x,Zdeněk,Chládek,Stašák

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery