Úvod » Komentáře k utkání

Šumperk - 1.HFK 4 : 4

publikováno 29.08.2016

Remíza v Šumperku

Šumperk - 1 .HFK Olomouc     4 : 4  /0:1,4:2,0:1/

V neděli jsme odehráli v Šumperku za úmorného vedra další utkání naší soutěže.Čekal nás soupeř na přibližně stejné výkonnostní úrovni.Tomu také odpovídala samotná hra. Utkání bylo vyrovnané,bojovné,i když soupeř byl fotbalovější,ale my jsme měli více vyložených brankových příležitostí.

V první třetině dělal obraně soupeře největší problémy Martin Chládek,který byl také autorem první naší branky ,po krasné samostatné akci.Další naše vyložené příležitosti zůstaly nevyužity - Matěj Vitula,Martin Ambrož.A jelikož ani soupeř neskóroval,skončila první třetina 0 : 1.

Do druhé třetiny jsme nastoupili s cílem zlepšit kombinaci,přesnost přihrávek, a pohyb bez míče. V úvodu se nám to dařilo.Vstřelili jsme brzy druhý gól,jehož autorem byl opět Martin Chládek. Vedli jsme 2 : 0. Soupeř po obdržené brance zlepšil pohyb, agresivitu v osobních soubojích,a postupně přebíral iniciativu. Od těchto chvil byl soupeř jasně lepší,nám docházely ve velkém vedru síly. Zatlačil nás před naši branku,a vytvářel si šance,které také proměňoval.Šumperk čtyřmi góly otočil výsledek na 4:2. V závěru třetiny se konečně prosadil také Matěj Vitula,který s přehledem proměnil jednu z mnoha vyložených šancí a upravil tak na 4:3.

Třetí třetina byla z naší strany spíše bojem než pohledným fotbalem.Soupeř i nadále hrál velmi dobře.Nutno pochvalit všechny naše hráče za bojovnost,a chuť zvrátit výsledek v náš prospěch. Přežili jsme několik vyložených šancí soupeře,i my jsme ani jednu šanci po brejcích neproměnili. Už se zdálo,že v utkání prohrajeme,když se střelecky prosadil náš kanonýr Martin Ambrož, a vyrovnal na 4:4. A jelikož v závěru utkání Matěj Vitula z jednoho metru netrefil prázdnou branku soupeře zůstal výsledek nezměněn.

Bod jsme si za bojovnost,a vůli zasloužili.Nutno přiznat,že soupeř byl v utkání lepší.

Lužný Jiří

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery