Úvod » Komentáře k utkání

Porážka od vynikajícího soupeře z Frýdku Místku

publikováno 25.08.2016

1.HFK - Frýdek Místek    1 : 21    /0:6,1:7,0:8/

V úterý jsme odehráli vložené 1.kolo naší soutěže. V domácím prostředí jsme přivítali další tým, který patří jednoznačně mezi nejlepší v této věkové kategorii.V minulém soutěžním ročníku nám soupeř nasázel přes 40 gólů.

Hned po zahájení hry se do nás soupeř pustil s plnou vervou,a než jsme se stačili rozkoukat už jsme prohrávali 0 : 1. Soupeř ukazoval svou kvalitu už od úvodních minut, a pokračoval tak prakticky až do konce utkání. Nelze se tak divit,že jsme první třetinu prohráli 0:6, a vytvořili jsme si prakticky jen jednu šanci ke vstřelení branky,kterou Martin Ambrož neproměnil.

Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil. Soupeř byl jasně lepší,dobře kombinoval, a s přehledem proměňoval své šance.Skóre narůstalo ve prospěch Frýdku. Nám se podařilo vstřelit alespoň jednu branku jejímž autorem byl Martin Ambrož. Druhou třetinu jsme prohráli 1:7.

Do třetí třetiny utkání jsme vstoupili s cílem zastavit příval branek do naší sítě. To se nám však nepodařilo neboť soupeř ve své aktivitě nepolevoval,hrál pořád velmi dobře, a střílel góly. Třetí třetinu jsme prohráli 0:8, a konečný výsledek je jednoznačný 1 : 21 ve prospěch Frýdku Místku.

Soupeř byl ve všech herních činnostech jednotlivce lepší. Předčil nás v pohybu bez míče, rychlosti,důrazu, v přesnosti kombinací, a suverénním proměňováním šancí. Kvalita byla jednoznačně na straně soupeře. Porážka od tak kvalitního soupeře není ostudou. Sami jsme si ověřili,že jedině kvalitním tréninkem, a zápalem pro hru se můžeme přiblížit k těm nejlepším. V úvodních 3 kolech jsme narazili na soupeře ze špičky. Zisk tří bodů s Baníkem je velkým, a příjemným překvapením. Teď nás čekají utkání se soupeři, s kterými lze porovnávat naše kvality, a v nich se ukáže,jak na tom opravdu jsme. První příležitost na srovnání bude v neděli v Šumperku.

Lužný Jiří

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz