Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k utkání

Zasloužené vítězství s Baníkem Ostrava

publikováno 21.08.2016

Zasloužené viítězství s velkým favoritem.                                                             

1. HFK Olomouc - FC Baník Ostrava   8 : 4  /1:1,4:1,3:2/

V sobotu jsme nastoupili v domácím prostředí ke svému druhému mistrovskému utkání. Čekal nás soupeř,který patří v této věkové kategorii k nejlepším u nás - Baník Ostrava. Do utkání jsme nastupovali s vědomím,že nemáme co ztratit,ale můžeme jen překvapit.Což se také nakonec stalo.

Úvodní třetina utkání byla vyrovnaná.Na jejím začátku jsme si vytvořili dobré příležitosti ke vstřelení branky,když jednu z nich s přehledem využil Martin Ambrož, a vstřelil tak úvodní gól zápasu. Baník se snažil o vyrovnání,a i on si vytvořil několik šancí,ale Vojta Koutný nás svými dobrými zákroky podržel. K zaslouženému vyrovnání došlo těsně před koncem třetiny,protože Baník byl v těchto chvílích lepším týmem,ale my jsme se mu vyrovnali svým nasazením,a bojovností.

Druhá třetina byla z naší strany nejlépe zvládnutá.Neutuchající bojovnost,a nasazení z naší strany, a navíc střelecký koncert Martina Ambrože, který vstřelil 4 krásné góly - posunul tak opět vedení na naši stranu,soupeř vstřelil pouze jednu branku,na čemž má zásluhu i Matěj Marek,který po vystřídání Vojty v brance předvedl několik parádních zákroků.

Třetí třetina utkání byla opět vyrovnaná,bojovná. Už nám docházely síly,ale přesto jsme přidali další góly . Martin Ambrož 2x,a konečně se prosadil střelecky i Matěj Vitula svým krásným gólem navýšil skóre na neuvěřitelných 8 : 2 v náš prospěch. Soupeř pak vstřelil pouze 2 branky, a navíc už neměl síly.

Zrodilo se překvapivé,ale zasloužené vítězství našich chlapců. Ověřili jsme si,že se dá hrát s každým soupeřem,pokud dáme do hry srdce,zápal a bojovnost. Ne pokaždé se nám podaří přehrát tak kvalitního soupeře. Je potřeba neustále poctivě pracovat na tréninku,tak abychom se pořád zlepšovali.Pochvalu zaslouží všichni hráči za předvedenou hru.

Střelci našich branek : Martin Ambrož 7x,Matěj Vitula 1x

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Rozlosování závěru soutěže
Termíny posledních 3 mistrovských utkání : Utkání                               ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz